Известният зевзек от Шоуто на Слави не издържа и реши

...
Известният зевзек от Шоуто на Слави не издържа и реши
Коментари Харесай

И Ванката от "Шоуто на Слави" проговори: Истината за Слави е...

Известният зевзек от Шоуто на Слави не устоя и реши да си опише всичко, макар че Слави и до през днешния ден го държи под крилото си. Към момента известният като Ванката е синоптик в малкия екран на Дългия, само че се оказва, че е получил сериозен удар от благодетеля си.

Иван Атанасов, както се споделя известният от дребния екран като Ванката последва образеца на свои сътрудници и проговори. Изглежда, че повода за звучния пестник от шефа му е много необикновена, а точно коронацията на крал Чарлз III.

По режисура е трябвало до момента в който осведоми феновете за времето да вмъкне имитация за коронацията на Чарлз. Както всички знаят той има говорен недостатък и точно заради тази причина имал усложнения с изричането на „ р “ и „ л “. За да се приготви съществено, той цяла седмица репетирал, с цел да се показа допустимо най-добре.

За страдание единственото, което е постигнал с усилените опити всеки ден е само да докара сътрудниците си до ръба на нервите.

Освен тях, съумял да вбеси и шефа си, който не издържал и напряко го изгонил, като даже е махнат и от прогнозата за времето.

Изглежда това, че е част от екипа на шоумена от дълги години не му е помогнало да не бъде изпъден от екипа.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Шоуто на Слави Ванката Иван Атанасов крал Чарлз III синоптик прогноза за времето new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР