Известният тайвански уфолог, конспиратор и виртуален археолог Скот Уоринг намери

...
Известният тайвански уфолог, конспиратор и виртуален археолог Скот Уоринг намери
Коментари Харесай

Статуетка на Исус Христос е намерена на Марс

Известният тайвански уфолог, конспиратор и виртуален археолог Скот Уоринг откри на повърхността на Марс следващата сензационна особеност. По думите на самостоятелния откривател, на 4 декември 2017 година американският марсоход " Кюриосити " е снимал малко каменно събитие, съмнително наподобяващо на дрънкулка на Исус Христос.


Находката е била направена от робота в марсианския регион с кодовото име Sol 01923. Представителите на НАСА са отказали да разясняват статуетката. Уоринг обаче счита, че американците доста добре знаят от кое място тя се е взела и какво значи.

Уфологът написа:

Намерих на Марс скултурка покрай роувъра " Кюрииосити ". Тя наподобява като статуетка на Исус Христос. Знаете, такива статуетки се продават в храмовете и магазините за сувенири. Тя е дребна, с височина не повече от 40 сантиметра. Не зная от по кое време тя стои там, само че се е запазила прелестно. Може отчетливо да се видят дългите коси на изобразения на скулптурата човек, спускащият се по раменете плащ и два крайници. Детайлността на творбата на изкуството поразява, даже макар относително ниското качество на фотографията. Затова, това е прелестно доказателство за това, че не индивидът е измислил религията, а единствено я е приел. На другите планети може да има милиони цивилизации, чиито представители имат вяра в Създателя и неговия наследник, дал живота си за възмездие на греховете на всички живи същества във Вселената.



Мнозина консуматори в мрежата се усъмниха в това, че марсианците и другите " зелени човечета " считат Христос за собствен избавител. Както е известно, извънземните не наподобяват на хората, а затова е и малко евентуално те да са считали Исус от Назарет за един от тях. Но има и такова мнение, че самият Исус Христос е извънземно.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР