Известният столичен чалга клуб БИАД е пред фалит и се

...
Известният столичен чалга клуб БИАД е пред фалит и се
Коментари Харесай

Шок в чалга средите: Най-емблематичната дискотека в София фалира?

Известният столичен чалга клуб БИАД е пред банкрут и се чака скоро да затвори порти. Единствената въпросителна е по кое време тъкмо ще се случи това, твърди hotarena.net, без да се базира на съответен източник.

Едната възможност е да е още в границите на този месец. Другата юни тъкмо след абитуриентските балове. Официално от клуба ще разгласят, че затварят за ремонт. Но ремонт няма да има. Ако дискотеката отвори отново то сигурно ще е с нов притежател.

Според разнообразни източници БИАД се продава и интензивно се търси нов притежател. Сегашният е Димитър Иванов.

Въпреки, че е на основно място тъкмо в центъра на София и е със остаряла популярност, клубът през последните години постоянно е дишал прахта на конкуренцията. В сектора се разяснява, че една от аргументите за упования банкрут е недалновидното ръководство на дискотеката. Повечето вечери тя е цялостна, само че равнището на клиентелата всеобщо е ниския финансов таргет.

Тези които избират БИАД за нощните си купони за хора, които са подготвени да платят по 20-30 лева сметки. На този декор пък управата прави празненствата с по трима реализатори на вечер. Което е безумно от всякаква позиция. И като жанр на артистите и певиците, и като бизнес тактика.

Затова върви слух, че тези празненствата са заслон за пране. На какво пране, можете да се досетите. Явно обаче пералнята е пред приключване и за това се търси ново бъдеще на паметния клуб, разясняват в светските среди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР