Известният сръбски певец Горан Брегович притежава около 30 недвижими имота,

...
Известният сръбски певец Горан Брегович притежава около 30 недвижими имота,
Коментари Харесай

Горан Брегович с впечатляващо финансово състояние, притежава и около 30 имота

Известният сръбски артист Горан Брегович има към 30 недвижими парцела, написа хърватският портал " 24 Сат ".
Това са най-вече първокласни вили, както и жилища и гарсониери. Състоянието му се прави оценка на над 35 млн. евро.
В Загреб през 2005 година Брегович е купил двуетажна къща от 550 квадрата. Той я отдава чартърен за 5 хиляди и 500 евро на месец.
В Белград Брегович, както настояват неговите съседи, има към 15 къщи. Когато си идва в Сърбия, той живее в белградското предградие Сеняк в първокласната си вила, която е предпазена от висока ограда и е с гаражна врата за дистанционно управление.
Дворът не може да се види от улицата, а е подсигурена и с видео наблюдаване. Имотът до вилата също е негов. Тук той е построил обект, наподобяващ зала за занимания, с батути на всички места, с цел да играят на децата за приятелите му. И тази част е предпазена от висока ограда от любопитните погледи на обществеността.
Когато не записва в студиото или е на турне, звездата работи в градината си. Той споделя, че копането най-добре го успокоява и по този метод се освобождава от напрежението.
Твърди се, че във всяка от къщите му има най-малко един тип зарзават, които той самичък отглежда. Първата къща, която е купил през 2007 година, е в Яхорина, от 450 квадратни метра. Неговата планинска вила разполага с шест спални, дребна фитнес зала и плувен басейн.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР