Известният със своята религиозност и афинитет към жените румънски футболист

...
Известният със своята религиозност и афинитет към жените румънски футболист
Коментари Харесай

Румънски вариант на Джизъса ще рита с Попето в Казан

Известният със своята набожност и афинитет към дамите румънски футболист Габриел Николае Еначе стана част от съветския първокласен Рубин Казан, където чартърен ще играе до края на сезона капитанът на националния тим Ивелин Попов.

Тялото на 27-годишния Еначе, който за последно игра в Стяуа, е изрисувано от почти с татуси на християнска тема, които той изяснява с дълбоката си религия. Преди време в Рубин игра и някогашният ни футболист Благой Георгиев, който също като Еначе имаше доста християнска символика по кожата си.

Огромен интерес в Казан провокира и половинката на румънеца Лена Рохожеану, която е прочут топмодел в северната ни съседка и е била на корицата на локалното издание на “Плейбой”. Двамата имат към този момент един наследник.

Еначе е получавал в Стяуа по 200 000 евро на сезон и е бил един от най-добре платените футболисти в Румъния. Преди седмица обаче той изпада в недружелюбност пред притежателя Джиджи Бекали, откакто не съумява да вкара от пет метра на празна врата в дербито с Динамо пред 25 000 фенове.

“Желая му триумф, само че повече не го желая в тима. Харесвах го, само че след подобен пропуск нямам различен избор, с изключение на да си вземем довиждане”, съобщи ексцентричният необут на румънския исполин.

Пропускът може би е бил последната капка, изчерпала търпението на Бекали. Преди това той се е дразнел от обстоятелството, че името на Еначе се появява по-често в жълтите рубрики, в сравнение с в спортните.

Причината е, че завързва връзка с въпросната Лена, до момента в който към момента е в брак със брачната половинка си Мадалине, от която има щерка. Той е обещавал на Бекали да опази фамилията си, само че вместо това заживява с любовницата си, която в този момент в Казан чакат с боязън. Бясна, брачната половинка му подава молба за бракоразвод.

Лена също може да е удовлетворена от изгонването на обичания й от Стяуа. Според информации в Румъния заплатата му в Казан ще е 540 000 евро годишно, което е повече от два пъти повече по отношение на Стяуа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР