Известният със своите загадъчни и мистериозни пророчества, Нострадамус правилно е

...
Известният със своите загадъчни и мистериозни пророчества, Нострадамус правилно е
Коментари Харесай

Сбъдва ли се пророчество на Нострадамус за Третата световна война?

Известният със своите загадъчни и мистериозни пророчества, Нострадамус вярно е предсказал редица ужасяващи събития през последните 100 години, в това число възхода на Адолф Хитлер, убийството на президента на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди и даже рецесията с разноските за живот през 2022 година

Този път думите му са изключително тревожни, защото той разказа спор, който може да докара до Трета международна война.

" Седем месеца от Великата война хората починаха от жестокости. Руан, Еврьо няма да падне пред краля ", написа Нострадамус в книгата си. Смята се, че това знамение се отнася за 2023 година

Първоначално тълкувателите на пророчествата смятаха, че това предсказване се отнася до обстановката в Украйна, само че всичко се промени след ракетна офанзива на палестинската терористична формация Хамас против Израел.

Повече от 5000 ракети бяха изстреляни по израелски градове, в това число Тел Авив. Израелският министър председател Бенямин Нетаняху назова протичащото се " положение на война ".

В светлината на тези събития доста тълкуватели обърнаха обезпокоително внимание на горното знамение на Нострадамус. Всичко това навежда на неприятната мисъл, че може би още една негова прогноза ще се сбъдне. Не всичко обаче е изгубено, защото не доста от пророчествата на мъдреца се сбъдват.

Каква е компликацията да се дешифрират четиристишията на Мишел Нострадамус? Те са доста алегорични, неразбираеми и към този момент неразгадаеми.

Поради тази причина неговите оракулски стихове стават разбираеми най-често не " преди ” описаното събитие, а едвам " след ” неговото настъпване.

Въпросът дали Нострадамус е бил същински оракул или просто марионетка в ръцете на галактическите сили към момента остава без отговор.

Неговите книги, писани през 16 век, съдържат катрени – извънредно комплицирани стихотворения и четиристишия, в които той предсказва бъдещи събития.

Изследователите обаче спорят дали той е знаел защо написа или просто е служил като канал за незнайни сили.

Днес, в ерата на научните достижения и актуалните технологии, мнозина се съмняват в цената на пророчествата на Нострадамус.

Неговите загадъчни стихотворения могат да бъдат тълкувани по доста способи и постоянно наподобяват безполезни за предсказание на бъдещето, написа Блиц.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР