Известният руски писател Борис Акунин сподели, че се чувства като

...
Известният руски писател Борис Акунин сподели, че се чувства като
Коментари Харесай

Руски писател сравни Путин със серийния убиец Чикатило

Известният съветски публицист Борис Акунин показа, че се усеща като брат на серийния палач - Андрей Чикатило. По този метод Акунин оприличи дейностите на президента на съветската федерация Владимир Путин. Реакцията му е провокирана след нещастието във Виница, при която починаха три деца.

" Брат на Чикатило. Горе долу по този начин, както евентуално и доста от нас, се усещат през тези месеци. Лично аз никого не съм убивал, насилвал, изтезавал, само че тези ужасни закононарушения е направил член на моето семейство. Затова е по този начин тежко, даже невероятно да общуваш с жертвите и техните родственици. Казваш някакви думи на състрадание, изказваш съболезнования, подготвен си да платиш обезщетения, само че нямаш сили да погледнеш в очите. В тях се чете: по какъв начин израстнах с този изверг, за какво не го стопирах или не го удуших още в люлката? " Това написа Акунин в своя Facebook профил в коментар със фотография от разрушенията във Виница.

Писателят отбелязва, че фанатикът към момента не е спрян и това могат да създадат единствено " членовете на неговото семейство. "

По-рано Акунин, който отдавна живее зад граница, предсказа бъдещия провал на Русия. Според него в този момент, както в никакъв случай, доста руснаци за първи път са се усъмнили, че в страната им нещо не е наред.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР