Известният руски актьор Михаил Ефремов катастрофира пиян, а при инцидента

...
Известният руски актьор Михаил Ефремов катастрофира пиян, а при инцидента
Коментари Харесай

Известен руски актьор катастрофира пиян и уби човек

Известният съветски артист Михаил Ефремов катастрофира пийнал, а при случая тежко е потърпевш различен лидер, който по-късно е умрял, оповестява ТАСС.

Катастрофата е станала в понеделник вечерта на Смоленския площад в центъра на Москва, а Михаил Ефрамов е бил в нетрезво положение. Това заяви началникът на пресслужбата на Главна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Москва Владимир Васенин. " Установява се положението на Ефремов ", споделя още той.

Пострадал в резултат на произшествието е различен лидер, който работи като пощальон във компанията за разнос на храни Delikateska.ru., която е профилирана в доставката на морски блага.

Видео от случая можете да видите ТУК.

Кореспондент на ТАСС, който е посетил местопроизшествието оповестява, че на мястото на случая има лек автомобил с логото на Delikateska.ru, който е със съществени вреди и е изтеглен с платформа.

Инцидентът е станал към 21:40 московско време нощес, когато два автомобила са се сблъскали в региона на №3 на площад Смоленск. Една от колите е ръководена от артиста Михаил Ефремов. В резултат на произшествието мъж, роден през 1963 година, е потърпевш, а положението му е оценено като извънредно тежко и е откаран в болница, където по-късно е умрял. Пострадалият е получил потрес трета степен, открита фрактура на бедрото, счупени ребра и закрита черепно-мозъчна контузия.

Срещу Ефремов ще бъде заведено дело за причиняване на гибел при злополука, а наказването планува затвор. Актьорът е арестуван.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР