Известният ръгбист от Уелс Гарет Томас шокира света с публично

...
Известният ръгбист от Уелс Гарет Томас шокира света с публично
Коментари Харесай

Как Уилям и Хари защитиха Гарет Томас

Известният ръгбист от Уелс Гарет Томас шокира света с обществено самопризнание, че е ХИВ-позитивен.
 Принц Хари, Меган Маркъл и по какъв начин херцогинята на Съсекс поздрави брачна половинка си за рождения му ден
Обяснението в обич на Меган Маркъл

Как херцогинята на Съсекс поздрави брачна половинка си за рождения му ден

Гарет Томас призна, че живее с тази загадка от години, както и че е чувствал позор от пазенето ѝ. Ръгбистът написа, че се е страхувал, че хората ще го съдят и ще се отнасят с него като с скверен, поради неналичието им на знания за заболяването, като като посочи, че е бил в меланхолия и даже е мислел за самоубийство.

" Много хора живеят в боязън и позор поради ХИВ, само че аз отхвърлям да бъда един от тях в този момент. Трябва да нарушим стигмата един път вечно ", показа още Гарет Томас като история в профила си в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gareth Thomas (@gareththomasofficial) на Май 24, 2019 в 7:19 PDT

Въпреки че признанието провокира голям интерес от страна на доста медии и почитатели на спортиста, още по-интересна се оказа намерено изявената позиция на английския кралски двор.

В формалните профили на херцогът и херцогинята на Съсекс, както и на херцогът и херцогинята на Кеймбридж се появиха изявления, изказващи поддръжка и почитание към смелостта и постъпката на Гарет Томас.

Един от първите, който показа мнението си за обстановката, в която се намира ръгбиста, беше точно принц Хари.

" Гарет, ти си безспорна легенда! Споделяйки историята си, че си ХИВ-позитивен, ти спасяваш животи и разбиваш стигмата, показвайки ни, че можеш да бъдеш мощен и устойчив, до момента в който живееш с ХИВ вируса. Всички ние би трябвало да бъдем ужасени от метода, по който си заставен да приказваш за истината. Истината си е единствено твоя и ти си единственият, който може да я показа и да дефинира изискванията, до момента в който аз и милиони по света просто ще стоим зад теб ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Сеп 15, 2019 в 11:54 PDT

Въпреки, че също не пропусна опцията да поддържа спортиста, принц Уилям, се оказа малко по-обран в приказките (както обикновено),: " Смел както постоянно - легенда на терена и легенда отвън него. Имаш нашата поддръжка Гарет ", бяха точните думи на херцогът на Кеймбридж.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kensington Palace (@kensingtonroyal) на Сеп 15, 2019 в 4:41 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР