Известният привърженик на Левски – Петър Димитров, подари плакет на

...
Известният привърженик на Левски – Петър Димитров, подари плакет на
Коментари Харесай

Феновете на Левски подариха специален плакет на Драган Михайлович

Известният последовател на Левски – Петър Димитров, подари плакет на Драган Михайлович от името на почитателите на „ сините”. Десният бранител напуща клуба, откакто договорът му не беше удължен.

През последната година и половина швейцарецът изигра 42 мача за столичани, в които се отличи с един гол. Той бе значима част от тима, който донесе първи трофей на „ Герена” от 13 години насам.

„ Изключително ми е прелестно и неприятно това, което ще направя в този момент. Този плакет е извънредно скъп. Преди 8 години ние почитателите – Националният клуб на последователите и всички останали, организирахме 100-годишнината на Левски. Ти си виждал фрагменти. Тази плакета тогава я подарявахме на най-заслужилите. Ти към този момент влезе в историята на Левски. С този тим направихте нещо, което направи тимът през 1965-а. Понеже ти играеше със сърце и душа за буквата начело, по тази причина ние ще помним постоянно името ти откъм гърба. Завинаги ще останеш в нашите сърца. Бъди сигурен, че доста скоро ще те каним на празник. Знам, че Левски постоянно ще бъде в твоето сърце, а ти – в нашите. С най-голямо наслаждение ти правя подарък този плакет. Видя Бардон и Томашич с каква обич ги чакахме. Така след време ще чакаме и теб.”, сподели Петър Димитров на Михайлович.

„ Голяма чест е да имам тази плакета. Обичам доста тези почитатели, този клуб. За мен беше чест. Когато пристигнах, не съм си и помислял, че толкоз ще обичам този клуб. Пожелавам още по-големи триумфи на Левски”, съобщи футболистът пред Gong.bg.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР