Известният предприемач Илън Мъск често е споделял, че е имал

...
Известният предприемач Илън Мъск често е споделял, че е имал
Коментари Харесай

Бащата на Илън Мъск направил дете на доведената си дъщеря

Известният бизнесмен Илън Мъск постоянно е споделял, че е имал тежко детство, като една от аргументите за това е бил татко му Ерол - човек, който Мъск е наричал в изявленията " злобен " и " извънредно човешко създание ".

Докато е бил женен за майката на Илън, Ерол ѝ изневерявал неведнъж, тормозел и децата. И след развода обаче очевидно не се е укротил, в случай че се съди по нови разкрития на The Daily Mail.

След раздялата си с Мей (майката на Илън), Ерол се оженил за друга жена на име Хайди, която имала две дребни момиченца. Този брак също приключил с бракоразвод 18 години по-късно. Едното от двете девойки, в действителност към този момент дами - Джана, обаче неотдавна роди. А бащата на детето е не различен, а нейният доведен татко Ерол.

Ерол, който е на 72 години, удостоверява информацията пред The Daily Mail и добавя, че другите от фамилията са " полудели ", когато са разбрали, че доведената му щерка му е интимна другарка.

Илън Мъск от години не поддържа връзка с татко си, по тази причина пък е непосредствен с майка си Мей, която е прочут модел и до ден сегашен продължава да снима фотосесии, макар напредналата си възраст.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР