Известният пластичен хирург д-р Енчев и бившият модел Теди Велинова

...
Известният пластичен хирург д-р Енчев и бившият модел Теди Велинова
Коментари Харесай

Д-р Енчев официално поиска развод от Теди Велинова

Известният еластичен хирург доктор Енчев и някогашният модел Теди Велинова публично оповестиха радялата си.

Семейството изпрати публично известие до медиите.

„ След 8 години взаимно общуване, доктор Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да разясняват аргументите за избора си и молят за почитание към тяхното персонално пространство и това на децата им “, гласи формалното известие на фамилията.

Телеграф потърси двойката за коментар, само че хирургът се оказа в интервенция и се наложи да удостовери новината от операционната посредством асистентката си. „ Ха-ха! Така ли? Не знаех! От вас узнавам “, съобщи пък Теди Велинова, а край нея се чуваше детски смях на наследниците и.

Двамата са дружно от 2011 година, а при започване на 2013 година пластичният хирург предложи на обичаната си брак в Рим, с което означиха една година от връзката си. Тогава доктор Енчев показа:

„ Предложих на Теди по класическия метод с рухване на колене и я помолих да стане моя брачна половинка пред фонтана Ди Треви в Рим. “

Семейството бе считано за едно от най-стабилните в светските среди. Д-р Енчев и Велинова имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 година се споделя Филип, а дъщеричката им София пристигна на бял свят при започване на 2017 година

Според упорития слух, доктор Енчев въртял обич със своя млада пациентка със серия от пластични корекции.

Запознават се по време на консултация за ринопластика, като в следствие дамата се подложила и на други интервенции. Връзката им почнала като елементарен флирт, само че Енчев се влюбил и връзките им се задълбочили. Преди няколко месеца Велинова го хваща в крачка и се развихря голям фамилен скандал. Объркан и нерешителен в възприятията си, пластичният хирург моли брачната половинка си за амнистия.

Именно тогава й подарява и супер първокласния джип „ Мерцедес “ G класа, оценен на 200 000 лв.. Теди му прости.

Решението за раздялата пристигнало от самия Енчев, който осъзнал, че е влюбен в любовницата си и желае да сътвори семейство с нея.
Тук е моментът да напомним, че сходно държание не е казус за хирурга. Той към този момент има един брак зад тила си с красивата Милена Пандова, на която изневери точно с Теди Велинова.

Малко след развода манекенката го подари с момченце – Филип, а преди две години двамата се снабдиха и с дребната София.

През годините Велинова и доктор Енчев бяха считани за едно от най-здравите фамилии в светските среди. Въпреки това новината за раздялата им не шокира хайлайфа.

Снимка: dir.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР