Известният пилот Йоахим Винкелхок /smoking Joe/ е лоялен към Opel от

...
Известният пилот Йоахим Винкелхок /smoking
Joe/ е лоялен към Opel от
Коментари Харесай

Винкелхок и Opel - една не ръждясваща любов!

Известният водач Йоахим Винкелхок /smoking Joe/ е предан към Opel от 20 години. Първоначално той работи за марката с ембелма Blitz /светкавица/ като водач в състезанията в продължение на четири години, по-късно стана дипломат на марката за компанията от Рюселсхайм.

"С Йоахим Винкелхок имаме наистина фантастичен дипломат на марката. Въпреки всичките му триумфи в надпреварите, той винаги остава на земята като достъпна звезда за почитателите. Когато кара класиката ни в ретро автомобилни ралита, зрителите доста се вълнуват. Със страхотния си опит и шофьорски умения. той изведе спортните ни модели в топ форма. Благодаря му за 20-е години отлично сътрудничество ", сподели шефът на Opel Михаел Льошелер и го поздрави с годишнината.

Въпреки че закачи спортната си каска на пирона, той към момента кара автомобилни бижута с огромна плам. Йоахим Винкелхок постоянно взе участие с наслада в ретро ралита за Opel Classic. Той има две любими коли там - 1971 година Opel Kadett B 1900 Rallye и Opel Admiral V8.

За последния споделя - "Много небрежен крайцер с якия си V8 начело той витае в дългите пролетни пътувания като диван на колела над всякога, без значение колко е неприятен. Най-хубавото е, несъмнено, когато жена ми Сали седи до мен ", казва Винкелхок.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР