Известният новинар и бивш шеф в Би Ти Ви Венелин

...
Известният новинар и бивш шеф в Би Ти Ви Венелин
Коментари Харесай

Венелин Петков избухна: Ще взема децата си от тази вещица Николета!

Известният новинар и някогашен началник в Би Ти Ви Венелин Петков няма желание да се отхвърля и да оставя двамата си сина да живеят с майка си. Венко е завел дело за настойничество, в което желае правата за развъждане на децата да бъдат трансферирани на него.

В същото време Николета Маданска твърди пред съда, че настояванията на Петков са неуместни, тъй като той бил извънредно неприятен татко. Още преди раздялата журналистът въобще не обръщал внимание на синовете си и след работа се затварял в кабиета си, с цел да избяга от фамилията си.

„ Когато бяхме дружно, не искаше да ги огледа, в нищо не ми помагаше, а в този момент желае да е татко. Иска единствено да ме нарани, по тази причина се пробва да вземе децата ми ”, вайкала се Ники пред приятелки.

Венелин обаче имал друго виждане по въпроса. Той твърди пред съда, че може да обезпечи на децата по-уютен дом и по-добър стандарт на живот.

Петков има просторна къща в покрайнините на София, където живяха всички преди ряздялата. Там децата могат да тичат и играят на воля. Докато Николета няма свое жилище и сега с децата живеят в жилището на родителите й.

Въпреки че на всички места се тиражира, че сприхавият темперамент на Петков е довел до раздялата, самият той твърди друго. Той определял Николета като „ магьосница ”, която доста хитро се прави на миловидна и добра женица, което нямало нищо общо със същността й.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Венелин Петков Николета Маданска
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР