Известният мотел на убития преди години бизнесмен Никола Арнаудов -

...
Известният мотел на убития преди години бизнесмен Никола Арнаудов -
Коментари Харесай

Бизнесменът Кольо Арнаудов се обръща в гроба, от империята му няма и помен

Известният мотел на убития преди години предприемач Никола Арнаудов - „ Мамин Кольо “ край Сандански, е разгласен за обмен. Един от първите крайпътни мотели в региона, издигнат и сполучливо управителен пред годините от Арнаудов, през днешния ден се продава за 1 200 000 лв..

След убийството на известния предприемач преди повече от 15 години, разпри и кавги към делба на имуществото унищожи семейството му, написа struma.com.

Арнаудов бе разстрелян с три патрона в коридора на приземния етаж на дома му. За разстрела през 2004 година бе упрекнат и наказан на пожизнен затвор синът му Стойчо Арнаудов - Тото Мамината. В хода на делата Тото Мамината, както е прочут Стойчо, твърдеше, че не е килърът на татко си, че направил показанията си, след изтезания в ареста и обвиняваше за гибелта му свои роднини, които имали апетити към парцелите му. Започнаха препирни и жадност за парцели и пари.

След като преди 3 години, ресторант „ Байкал “ бе разгласен за обществена обмен, с цел да се удовлетвори настояването на вдовицата на убития предприемач Никола Арнаудов, в този момент излиза наяве, че различен паметен обект на семейството се предлага на пазара по подобаващ ред. Апетитният мотел край Сандански е издигнат на 1300 кв. м. Разполага с 14 стаи, има ресторант, кухня, нощен бар, рецепция, сервизно помещение за камериерки, перално помещение,. Прилежащата бензиностанция пък разполага с 3 резервоара с обща съдържимост 95 000 литра. Обектът се предлага с съседен ТИР паркинг с повърхност 4000 кв. м. и ъгъл за отдих. Паркингът е изцяло осветлен с потенциал над 20 ТИР места, елементарен за защита и наблюдаване. Обща повърхност на обекта 13 000кв. м.

През годините на демокрацията, убитият Кольо Арнаудов бе най- богатия човек в Сандански с доста парцели и първия частен мотел с многочислена клиентела и пари. Продажбата на мотела потвърждава, че и до през днешния ден наследниците му към момента не са се разбрали и фамилните драми не престават.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР