Известният майстор готвач шеф Иван Манчев и приятелката му ще

...
Известният майстор готвач шеф Иван Манчев и приятелката му ще
Коментари Харесай

Шеф Манчев кум на Деси Цонева! Синът й пък ще бъде фотограф

Известният занаятчия готвач началник Иван Манчев и приятелката му ще кумуват на сватбата на Деси Цонева и издателя Явор Стефанов, разбра HotArena.

На 6 юли бъдещите съпрузи, които чакат момиченце, ще сключат единствено цивилен брак, който ще е в стеснен кръг, а обилното празненство дружно и заветното „ да “ пред Бог ще си кажат следващата година.

Церемонията ще бъде бутикова. Присъстващите на нея ще бъдат 5 индивида – младоженците, кумовете и синът й Янчо, който ще има задачата да снима.

Ще сключим цивилен брак наоколо до София до броени дни, само че без празненство. Въпреки камерния състав аз ще бъда с булчинска рокля, ще бъда ослепителна… Ще оставим огромното празненство за догодина… Отсега се знае датата – 3 юни, на третата ни годишнина. Вече ще съм родила, ще съм спряла да кърмя “, споделя чаровната брюнетка, представена от „ ПИК “, цитира „ Телеграф “.

Напомняме, че при започване на този месец във връзка втората годишнина от връзката им обичаният й мъж й предложи брак в един от най-романтичните градове в Европа – Флоренсия.

Догодина ще подписвам и църковен брак, ще бъде доста хубав, желае ми се да бъде в някоя резиденция. Винаги съм си мечтаела, от първия път, когато стъпих в „ Ексиноград “, там да се омъжа. Но защото свързвам това място със гибелта на татко ми – на неговото обичано място се случи случаят, няма да е там. Но ми се желае да бъде в този жанр – ретро, леко комунистически и тежък жанр “, добавя Деси.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР