Известният магьосник Дейвид Копърфийлд вечеря с предполагаема жертва на Джефри

...
Известният магьосник Дейвид Копърфийлд вечеря с предполагаема жертва на Джефри
Коментари Харесай

Дейвид Копърфийлд изпълни магически трикове на вечеря с обвинителя на Епщайн в дома на покойния педофил: съдебни документи

Известният вълшебник Дейвид Копърфийлд вечеря с хипотетична жертва на Джефри Епщайн в един от домовете на починалия педофил и я попита дали познава девойки им е било плащано, с цел да наемат други девойки, съгласно правосъдни документи, разпечатани в сряда.

Обвинителят на Епщайн Йохана Сьоберг свидетелства, че се е срещала с Копърфийлд, на 67, когато беше непосредствено запитана от юрист Сигрид МакКоули в показания от май 2016 година - в които няколко редактирани имена бяха оповестени обществено.

„ Някой ми се обади от къщата и сподели, че той ще бъде там и в случай че желая да дойда на вечеря, мога да се срещна с него “, сподели Сьоберг.

„ Така че, когато дойдох в къщата, той към момента не беше там, само че аз чаках със, допускам, Сара Келен и там имаше друго момиче, което в никакъв случай не бях срещал и в никакъв случай не съм виждал. Изглеждаше ми млада. ”

Сьоберг попита момичето в какво учебно заведение учи, с цел да види дали е някой от колежите в региона, само че не разпозна името и сподели, че е допустимо да е гимназия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР