Известният крипто анализатор Майкъл ван де Поуп наскоро сподели своите

...
Известният крипто анализатор Майкъл ван де Поуп наскоро сподели своите
Коментари Харесай

Биткойн: Предстои ли възход за актива? – М. ван де Поуп

Известният крипто анализатор Майкъл ван де Поуп неотдавна показа своите прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC).

В Twitter ван де Поуп съобщи, че BTC може да преживее кратковременен спад под $23,000, в случай че не успее да си възвърне съпротивата при $23,800.

Дори при такава промяна, той счита, че в случай че Биткойн си възвърне поддръжката на $23,000, ралито до $25,000 е неизбежно.

Какво може да разпали възхода на Биткойн?

Според ван де Поуп решаващото равнище на опозиция от $23,800 би трябвало да бъде преодоляно, с цел да може Биткойн да продължи подема си. Тъй като за момента активът не е пробил равнището уверено, той предвижда, че може да падне назад под $23,000.

Това оттегляне може да проправи пътя на Биткойн да се изкачи до $25,000, в случай че възвърне равнището на поддръжка.

Дългосрочната вероятност на Ван де Поуп

Въпреки краткосрочните си прогнози, ван де Поуп остава оптимист за дълготрайния капацитет на криптопазарите. Той счита, че криптовалутите консолидират преди идващия стадий на напредък, като поддържа тезата си с знаци като ретест на историческия връх от 2017 година, ретест на двойното дъно и седмична бича дивергенция, наред с други.

Според него пазарната капитализация на криптовалутите към момента дава ясна картина и той чака пазарът да се увеличи през идващите месеци.




Стратегия на Ван де Поуп

Ван де Поппе остава бичи надъхан към криптовалутите, позиционирайки се в дълги позиции, до момента в който търпеливо купува спадовете.

Той има вяра, че към момента има опция крипто да продължи ралито през второто тримесечие на 2023 година, като се има поради забележителното количество вътрешни разтърсвания, които пазарът претърпя през последната година. Стратегията на Ван де Поуп е ориентирана към дълготрайно струпване. Той чака евентуално възходящо придвижване на цените на криптоактивите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР