Известният крипто анализатор Бенджамин Коуен наскоро предупреди за потенциална текуща

...
Известният крипто анализатор Бенджамин Коуен наскоро предупреди за потенциална текуща
Коментари Харесай

Анализатор отправя предупреждение за Cardano – какво да следим

Известният крипто анализатор Бенджамин Коуен неотдавна предизвести за евентуална настояща промяна при съперник на Етериум (ETH).

По време на неотдавнашна за разискване на тактиката Коуен показа, че Cardano ( ADA ), платформа за смарт контракти, може да претърпи по-нататъшен спад по отношение на Биткойн (ADA/BTC). Той отдаде тази опция на забавянето на намаляването на лихвените проценти от страна на Федералния запас.

Разсъждавайки върху представянето на ADA, Коуен загатна за придвижването ѝ от почти 1,600 сат. при започване на годината до 800 сат. до лятото – прогноза, която в началото беше посрещната със песимизъм в крипто насочени платформи като Х (Twitter). Въпреки това монетата в последна сметка доближи предстоящите 800 сат., които Коуен считаше за най-хубавия сюжет за началото на 2022 година

Въпреки това той остана уверен, че по-нататъшен спад е евентуален заради неналичието на по-хлабави парични политики. Коуен предвижда, че Фед може да стартира понижаване на лихвените проценти към март 2024 година, спекулирайки, че в този миг по-рисковите активи като ADA евентуално биха могли да се повишат по отношение на Биткойн.

В разбора на Коуен типичната дълготрайност на паузата на Фед преди започване на понижаване на лихвените проценти е към осем месеца – времева рамка, която съответствува с евентуалното начало през март.

Той акцентира, че откакто Фед облекчи политиката си и стартира намаляването на лихвените проценти, може да настъпи удобна смяна за по-рискови активи като алткойните, установявайки по-стабилна позиция по отношение на Биткойн.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР