Известният крипто аналитик Бенджамин Коуен подчерта историческите данни за Етериум,

...
Известният крипто аналитик Бенджамин Коуен подчерта историческите данни за Етериум,
Коментари Харесай

Етериум: Анализатор разкрива как да увеличите печалбите си

Известният крипто аналитик Бенджамин Коуен акцентира историческите данни за Етериум, като уточни съответни времеви рамки, които са били удобни за трупане или държане на ETH.

Според неговия разбор летните месеци (третото тримесечие) не са били най-благоприятните интервали за сходни дейности.

От друга страна, Коуен дефинира края на четвъртото тримесечие или началото на първото тримесечие като исторически удобни интервали за трупане на Етериум. Той означи, че въз основа на едногодишен интервал от време, декември и януари поредно са давали най-хубавата възвръщаемост в цялата история на ETH . Обратно, юли е бил минимум печелившият месец.

Коуен акцентира и сходството в цените на ETH сред актуалната година и предходния юли, което ускори наклонността на мъртвило във времевата рамка от април до юли. Той обаче уточни, че с напредването към четвъртото тримесечие възвръщаемостта на вложенията има наклонност да се усилва.

Анализирайки двугодишната възвръщаемост на вложенията, Коуен повтори закономерностите: Юни и юли са най-лошите месеци, до момента в който януари и декември остават най-печеливши.

Като цяло Коуен разпознава ясна наклонност за сезонност, обвързвана с Етериум, което допуска, че вложителите, които натрупат ETH към края на годината и през януари, исторически са се представяли приблизително по-добре.

Към момента на писане на публикацията Етериум се търгува на цена от $1.835.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР