Известният китайски производител на смартфони, Gionee, представи най-новото си предложение

...
Известният китайски производител на смартфони, Gionee, представи най-новото си предложение
Коментари Харесай

Gionee F1 Plus: новият клонинг на iPhone, който е много по-евтин

Известният китайски производител на смарт телефони, Gionee, показа най-новото си предложение на пазара – Gionee F1 Plus. Марката към този момент си построи известност като бранд, който пуска модели клонинги на известни водещи устройства от фирмите Apple, Huawei и Xiaomi. Gionee пусна P50 Pro, имитация на Huawei P50 Pro, както и Gionee F3 Pro, който съчетава функционалности на iPhone и Xiaomi.

Наскоро показаният Gionee F1 Plus има удивителна аналогия с iPhone 14 Pro, само че се предлага на доста по-ниска цена от истинското устройство на Apple.

Що се отнася до техническите му характерности, устройството предлага 6,5-инчов IPS LCD екран с HD+ резолюция (1600 х 720 пиксела), общоприета периодичност на освежаване от 60Hz и ноч, който доста наподобява на този на iPhone. Освен това, той е оборудван с чипсет Unisoc T610, комбиниран с до 8GB RAM и 128GB памет за предпазване. Той също по този начин има и 4000mAh батерия с поддръжка на 10W общоприетоо зареждане.

Смартфонът има 13MP задна камера. Другите два обектива, които виждаме в модула, са просто за хубост. Предната камера е 5MP, като тя поддържа лицево различаване с ИИ. Устройството работи с операционната система Android 12. Допълнителни функционалности включват 3,5 мм жак за слушалки и странично инсталиран скенер за пръстови отпечатъци.

Устройството се предлага в две конфигурации – 6GB RAM + 128GB памет и 8GB RAM + 128GB памет за предпазване.

Вариантът с 6GB RAM е на цена от 1099 юана (около $160), до момента в който разновидността с 8GB коства 1199 юана (около $175). Ще бъде наличен за пазаруване в цветовите разновидности Magic Night Black и Deep Sea Blue. Продажбите на телефона сега са в ход в Китай, съгласно публични източници.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР