Известният като Талисмана на Пловдив - продавачът на чорапи Митко,

...
Известният като Талисмана на Пловдив - продавачът на чорапи Митко,
Коментари Харесай

Продавачът на чорапи от Пловдив разказа, че е бил нападнат заради невърнат чадър

Известният като Талисмана на Пловдив - продавачът на чорапи Митко, който през вчерашния ден беше атакуван от притежател на кафене в артистичния квартал Капана, описа какво се е случило. Случаят провокира бурна реакция и митинги, откакто на видео се видя по какъв начин предприемачът са нахвърля върху него и го удря с глава.
Още по тематиката
Митко описа пред локални медии, че проблем бил чадър, който трябвало да върне на притежателя на заведението. Той му споделил: " Ти за един чадър ли си? " и го атакувал.

" Когато пристигнах на място да продавам, той ме посрещна и стартира да ми основава проблеми. Започна да ми крещи и да изхвърля чорапите. Един човек ми оказа помощ, с цел да не продължи да ме бие. Аз се дръпнах, а той продължи да ми се нахвърля. Аз се дръпнах и си потеглих ", изясни Митко пред Нова телевизия.

Той добави, че различен път не е ставал обект на експанзия за над 20 години търговия по улиците на града.

Местни хора допълниха, че това не е първият случай, в който притежателят на заведението - юрист Ивайло Пенов, демонстрира експанзия. Миналата седмица тя била ориентирана към служителка от " Чистотата " - гонил я, разправял се, бил пийнал, описа свидетел. През цялото време на пандемията, разясняват притежатели, заведението му е работило.

Снощи, след спонтанния митинг на пловдивчани, той се появил и отново го отворил. Все още той не е коментирал и телефоните му са изключени.

Днес пред заведението още веднъж е плануван митинг в 16 ч. Местни поданици приканиха то да бойкотирано и затворено. Близо 3000 подписа пък към този момент е събрала до момента и петицията " Да накажем индивида, който атакува Митко ".

Районната прокуратура се е самосезирала и почнала инспекция поради случай на принуждение и експанзия, която би трябвало да продължи 5 дни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР