Известният канал JerryRigEverything в YouTube публикува традиционните топ Smartphone Durability

...
Известният канал JerryRigEverything в YouTube публикува традиционните топ Smartphone Durability
Коментари Харесай

Google Pixel 7a е най-издръжливият смартфон на 2023 г., ASUS ROG Phone 7 Ultimate е най-слабо ремонтируемият, Apple iPhone 15 има най-добра естетика

Известният канал JerryRigEverything в YouTube разгласява обичайните топ Smartphone Durability Awards 2023, в които уточни спечелилите в редица категории. Миналата година Apple не завоюва нито една премия за ремонтопригодност, само че iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max завоюваха първото място за качеството на вътрешната структура. Смартфонът Pixel 7a на Гугъл беше разгласен за най-издръжливия смарт телефон.

Fairphone 5 бе приет за най-ремонтируем, защото всеки съставен елемент може елементарно да бъде сменен с отвертка, а аварийните елементи са елементарно налични за закупуване непосредствено от производителя. Този бизнес модел отстрани нуждата от ревизиране на онлайн магазините в търсене на аварийни елементи. Fairphone 5 се предлага и с лимитирана 5-годишна гаранция. За страдание в доста райони устройството не се предлага.

На второ място по ремонтопригодност се класира Pixel 8 Pro, за който също има елементарно налични аварийни елементи. Освен отвертка, ремонтът му изисква потреблението на нажежен сешоар, само че процесът въпреки всичко е по-прост от този на другите производители.

Не по този начин елементарен за корекция е ASUS ROG Phone 7 Ultimate. Три обособени печатни платки, две акумулатори и доста ленти с кабели, лепило и винтове са нощният смут на всеки сервизен експерт. Но въпреки това, ROG Phone 7 Ultimate заслужи купата най-иновативен смарт телефон с помощта на детайли като моторизирания похлупак, който разкрива меден нагревател.

Каналът счетете, че iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max са „ най-готините “ от позиция на естетиката на направата, въпреки че Зак разяснява лъжливата маркетингова тактичност на Apple във връзка с „ титана “ – вместо изцяло парче исполин Apple употребява единствено тъничък пласт от този метал върху елементарен алуминий.

Сгъваемият Pixel Fold на Гугъл също е упоменат измежду смарт телефоните, които са най-лесни за ремонт. Pixel 7a е приет за най-издръжлив, основно с помощта на поликарбонатния си тил. Видеото разкрива спомагателни детайлности за градивните особености на телефоните, които са взели участие в класацията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР