Известният журналист Сашо Диков изненадващо влезе в ролята на приносител

...
Известният журналист Сашо Диков изненадващо влезе в ролята на приносител
Коментари Харесай

Сашо Диков: Божков направи това, което искаха от него

Известният публицист Сашо Диков изненадващо влезе в ролята на предявител на акциите на Левски, които Васил Божков изпрати до премиера на България Бойко Борисов. Във " Вечерното шоу на Слави Трифонов " Диков още един път описа по какъв начин през вчерашния ден е получил телефонно позвъняване от Божков с молбата да съобщи акциите на министър-председателя. Той съобщи, че се е съгласил, тъй като счита, че това е потребен ход за спасението на клуба.

" Божков ми сподели, че негови хора ще се свържат с мен, с цел да ми дадат акциите и аз да ги занеса в Министерския съвет. Малко преди 08:30 тази заран ми донесоха акциите пред " Александър Невски ". Отворих плика и видях документите, които удостоверяват всички прехвърляния на акциите на Левски през последните години. Не бях казвал нищо на никой публицист. Отидох, обадих се на шефа на държавната пресслужба Севдалина Арнаудова, която не ми подвигна телефона. Бях в ролята единствено на пощальон и по тази причина не позвъних персонално на Бойко Борисов. 40-50 минути по-късно Седва слезе дружно с министъра на спорта Красен Кралев и ми сподели, че министър председателят няма да одобри акциите ", описа Сашо Диков.

Той сподели смс от Васил Божков, който му е поръчал освен това състояние да занесе акциите в офиса на Левски. " Сашо, щом ББ не желае, да ги оставим в Левски и той да се оправя след това. Нали е най-големият почитател ", е написал предприемачът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР