Известният журналист и водещ в БНР Петър Волгин пусна пост

...
Известният журналист и водещ в БНР Петър Волгин пусна пост
Коментари Харесай

Петър Волгин: Мисловната верига на Божанков и божанковчетата е: За-всичко-е-виновен-Путин

Известният публицист и водещ в БНР Петър Волгин пусна пост във Facebook, в който разяснява „ Божанков и божанковчетата “.

Според него, тези едноклетъчни създания са лишени да изразят и обикновена мисъл и за всичко им е отговорен Путин.

Ето и целия пост на Петър Волгин

„ Божанков и божанковчетата би трябвало да приказват. Безспир. Трябва да им бъдат основани всички условия да приказват по всички обичайни и нетрадиционни медии, да изпълват до дъно медийното пространство с нелепиците си.

Това е най-хубавият метод, по който и най-наивните хора ще схванат с какви едноклетъчни създания си имаме работа.

Божанковчетата са лишени от способността да изразят въпреки и най-елементарната мисъл. В мозъчетата им действа единственото следната мисловна верига: За-всичко-е-виновен-Путин. Ако на следващия ден някое божанковче се задави с безглутеновата си тортичка или падне от електрическата си тротинетчица, за това, несъмнено, ще бъде отговорен Путин.

С сходни мисловни открития всекидневно ни заливат божанковчетата. И по тази причина приканвам да им даваме непрестанно опция да се изричат. Нека приказват заран, обед и вечер. Да приказват в Народното събрание и въобще на всички места. Така дефинитивно ще се излекуваме от наивитета, с който бихме дали ръководството на страната на някое последващо божанковче.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР