Известният илюзионист от САЩ Дейвид Копърфийлд е обвинен в сексуално

...
Известният илюзионист от САЩ Дейвид Копърфийлд е обвинен в сексуално
Коментари Харесай

Обвиниха Дейвид Копърфийлд в сексуален тормоз

Известният илюзионист от Съединени американски щати Дейвид Копърфийлд е упрекнат в полово посягане - единствено няколко часа, откакто в обширно изказване е засвидетелствал поддръжката си за придвижването #Аз също и жертвите на полов тормоз, заяви Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

В изказването, оповестено на страницата му в Туитър, 61-годишният Копърфийлд разкрива по какъв начин животът му се е "преобърнал наобратно ", откакто преди повече от 10 години против него са отправени "изфабрикувани гнусни обвинявания " в полово посягане.

Според дамата, обвинила илюзиониста през 2007 година, той е упражнил полов тормоз над нея в дома си на Бахамите. Срещу Копърфийлд тогава не са повдигнати обвинявания. Впоследствие хипотетичната му жертва е задържана поради подправени обвинявания в полово посягане против различен мъж, напомня изданието.

Според изказването на Дейвид Копърфийлд придвижването #Аз също е значимо и значимо и е трябвало да се зароди още преди време.

"Представете си обаче какво е човек да има вяра в придвижването и в същото време да е бил жертва на подправени обществени обвинявания в предишното ", написа още илюзионистът, преди да насочи апел към всички, възнамеряващи да приказват за полов тормоз, първо да обмислят деликатно дейностите си и да не бързат с преценките.

Явно предусещайки, че към него ще бъде отправено ново обвиняване, Копърфийлд споделя: "Въпреки че се задава стихия, аз се надявам придвижването #Аз също да преуспее ".

Часове след изказването на илюзиониста, в изявление за уеб страницата Wrap, Бритни Люис, някогашна моделка, трансферирала 40-те, е отправила обвиняване, че през 1988 година, когато е била 17-годишна, Копърфийлд я е упоил и е упражнил полов тормоз над нея.

Според изказванията на Люис с илюзиониста са се срещнали на съревнование за модели, на което той е бил арбитър. След това Копърфийлд я е поканил на шоу в Калифорния, след което я завел на бар. В заведението тийнейджърката е забелязала, че илюзионистът сипва нещо в чашата. Бритни Люис споделя, че й е "причерняло ", само че си спомня, че се е озовала в хотелска стая, където Копърфийлд е почнал да я целува, да притиска лицето си към тялото й и да смъква облеклата й. На другия ден той й споделил, че не се е стигнало до навлизане. Магът също така я е предиздвикал да напише писмо, с което удостоверява, че е добре.

Бритни Люис добавя, че откакто през 2007 година Дейвид Копърфийлд е бил упрекнат в полово посягане и разследван, е съобщила за личния си случай, само че жалбата й по този начин и не е получила отклик.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР