Известният гръцки разследващ журналист Йоргос Карайвас, който има над 30-години

...
Известният гръцки разследващ журналист Йоргос Карайвас, който има над 30-години
Коментари Харесай

Разследващ гръцки журналист беше застрелян пред дома му

Известният гръцки проверяващ публицист Йоргос Карайвас, който има над 30-години медийно наличие и е известен престъпен кореспондент в южната ни съседка, е бил погубен пред дома си в Атина. 

Гръцката общност е шокирана от разстрела. Колеги на Карайвас допускат, че убийството е обвързвано с журналистическо следствие, предава кореспондентът на БНР в Гърция.

Йоргос Карайвас беше измежду най-разпознаваемите лица на телевизионния екран, известен публицист, дълготраен престъпен кореспондент.

Според първичната информация от полицията и от медиите той е убит пред дома си през днешния ден в ранния следобяд. Свидетели оповестяват, че причинителите на убийството са двама мъже, които са употребявали оръжие със заглушител. Карайвас е прострелян шест пъти отблизо разстояние.

Полицията допуска, че нападението е било планувано и добре квалифицирано. Гръцките публицисти разясняват, че повода за убийството  евентуално са разкрития от негови журналистически следствия.

Целият отдел " Убийства " от Дирекция на полицията в Атина е включен в търсене на причинителите. Блокирани са няколко региона. Проверяват се записи от охранителни камери. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР