Известният готвач шеф Борис Петров написа в своя личен Фейсбук

...
Известният готвач шеф Борис Петров написа в своя личен Фейсбук
Коментари Харесай

Шеф Петров избухна: Грях ли е да работиш с качествени продукти на място пълно с глупаци?

Известният готвач началник Борис Петров написа в своя персонален Facebook профил своята позиция за абсурда, който се заформи около сметката в ресторант, която едно семейство получи за три пържоли на родното ни Черноморие, съобщи Новини.бг.

Ето какво написа топ готвачът:

„ Толкова е тъжно да живееш сред простаци “ Грях ли е да работиш с качествени артикули на място цялостно с простаци?

Тъй като от известно време се върти един клип с едно семейство, което яло Пържоли за 350лв. за кг говеждо и с празните си глави ги вършим известни и плюем по всичко благо и Родно, качвам тук две фотоси от магазин на месо в София за такива които са ходили на ресторант единствено на някоя женитба и други дето назовават и столовата ресторант.

Мили господа Папуаси, за които и пържолите в Лидъл по 25лв са скъпи прецизирам. На клипа се чува ясно, че ядат селектиран Ри Бай евентуално Блек Ангъс Небраска USA Цената на това месо е 200лв за кг в магазина както в България, по този начин и е цяла Европа (Австралийското и Японското са още по-скъпи).Надценката от 75% която го прави 350лв. е даже ниска в случай че сложите всички налози е осигуровки на един ресторант облагата на тази маса е 70-80лв. И може би това е едно от най-евтините места в Европа за продажба на това месо. Защо не си го поръчате в Гърция, с цел да видите какъв брой ще коства там.Само че там ядете Скариди-Лайнарки по 5лв и викате на ниска цена. (Поръчката на клипа в Гърция ще е към 1600лв. не 600лв)

Престанете към този момент да се вършиме на Неандерталци, че ме става толкоз позор.

Качвам ви и още по скъпо месо което в магазина е 440лв.за кг.

В МАГАЗИНА, НЕ В РЕСТОРАНТА!

Страшно е да живееш сред простаци, самотно е и доста тъжно…..

Не желая да съм юрист на измамите по черноморието, само че случая не е подобен, той просто демонстрира, какъв брой глупави и първосигнално мислещи хора живеят към нас. Те са подготвени да полеят с катран всеки…

Нищо чудно на следващия ден приключилите Харвард на Хот Дог и учените на Русенско варено да назначат инспекции в „ Горкият “ ресторант, тъй като да работиш с качествени артикули в тази страна е Грях! “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР