Известният гейм инсайдър Джеф Гръб сподели пред Giant Bomb, че

...
Известният гейм инсайдър Джеф Гръб сподели пред Giant Bomb, че
Коментари Харесай

Студио изоставя игра за PlayStation след седем години на разработка

Известният гейм инсайдър Джеф Гръб показа пред Giant Bomb, че Wild, праисторическото премеждие на Мишел Ансел (Rayman, Rayman Legends, Beyond Good and Evil) е изоставено след седем години на разработка. Играта трябваше да е ексклузив за платформата на PlayStation. Играта беше обявена по време на Gamescom 2014, като идващите вести, свързани с Wild се показваха в няколко скрийншота през 2017, споделени от Ансел. За последно чухме през 2019 от Wild Sheep Studios, студиото, основано от Мишел Ансел, особено за работата по Wild, че не престават да работят със Sony, само че без някакви детайлности.

Информацията на Гръб към този момент не е доказана публично от PlayStation, само че евентуално може да ѝ се доверим поради мълчанието към играта, само че най-много поради напускането на Ансел на гейм промишлеността. Това се случи, когато той показа, че ще се отдаде на развиването на подслон за животни, изоставяйки видеоигрите. Ансел добави също по този начин, че двата плана, които ръководеше по това време: Beyond Good and Evil и Wild не престават да се създават по проект. „ От доста месеци насам към този момент, двата екипа са изцяло самостоятелни и плановете се движат ужасно. Очаквайте да видите хубави неща“, съобщи Ансел през септември предходната година.

Само че новините или по-точно неналичието на такива, приказва таман противоположното. Първата от двете игри, Beyond Good беше разкрита през, а публично обявена по време на Е3 2017. Тя обаче не участва на тазгодишното издание на експото, както и по време на Ubisoft Forward. През предходната година, от френското студио, че всичко върви по проект, само че неналичието на вести към нея и няколкото ѝ забавяния, приказват за друго.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР