Известният футболен съдия и депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов е

...
Известният футболен съдия и депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов е
Коментари Харесай

Скандален бизнесмен предизвикал мелето в Симитли

 Известният футболен арбитър и народен представител от ГЕРБ Стефан Апостолов е взел участие в сборичкване в центъра на Симитли в новогодишната нощ дружно с татко си Апостол Апостолов, който е кмет на града. Информацията плъзна преди часове, само че съгласно очевидци двамата са единствено периферни участници в абсурда в дъното на който е известният с изцепките си предприемач Методи Бачев, притежател на строителната компания " Агромах ".

Всичко почнало от следващата дивотия на Бачев, който е притежател на заведение в центъра на Симитли. Там той чествал шумно, демонстрирайки показност и неуважение на всевъзможни правила за цивилизационно държание. Докато съгражданите му играели на хорото, Бачев почнал да хвърля пиратки по тях. Хората, измежду които много деца, се изплашили и се разбягали, с цел да се предпазят.

В този миг кметът Апостол Апостолов отишъл при Бачев, с цел да му направи забележка, молейки го общително да спре да нарушава публичния ред.  Бизнесменът, чиято компания " Агромах “ беше прекръстена на Громахолд, обаче не го послушал и даже си разрешил да го изблъска. Съдията Стефан Апостолов бил зад тила на татко си и го предпазил да не падне, след което двамата се отдръпнали встрани. Не е имало никакво меле, нито пък замяна на удари, както се твърди, написа " Блиц ".

" Никой не е падал, нито пък има някой с избити зъби ", изясни и районният прокурор на Благоевград Борислав Ковачки.

От прокуратурата осведомиха, че няма образували досъдебно произвеждане, а единствено правят инспекция на случая. 

Бачев нашумя през 2016-а година, когато на празненство на площада в симитлийското село Черниче известният бизнесмен мъртвопиян предложения на сцената артиста Краси Радков, обявявайки, че " кметът на Симитли Апостол Апостолов е " е*ал премиера Бойко Борисов ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР