Известният футболен агент Мино Райола даде интервю за Sport 1,

...
Известният футболен агент Мино Райола даде интервю за Sport 1,
Коментари Харесай

Райола разкри какъв клуб търси на Ерлинг Холанд


Известният футболен сътрудник Мино Райола даде изявление за " Sport 1 ", в което приказва за бъдещето на . Райола разкри, че има ясна концепция за кариерата на норвежкия голмайстор.
" Мислихме от две години. Имаме ясни хрумвания къде би трябвало да отиде Ерлинг и несъмнено, гледаме какво може да предложи пазарът. Бих бил неприятен сътрудник, в случай че не го направя. Можем да повлияем на пазара с състезател като него, а не ние да бъдем повлияни от него. Вече трансформирах трансферния пазар с моите играчи. Представителите сътвориха втора игра дружно с футбола: Сега приказваме за мач два дни в седмицата и оставащите пет дни за прехвърляния. Може би спортните шефове ме ненавиждат. Аз не ненавиждам никого. Просто си правя работата. И обичам да преминавам границите “, съобщи Райола.
" Аз съм авто маниак. Когато избирате сред „ Mercedes S63 AMG “ и „ Audi RS6 “, е мъчно, нали? И двете са положителни коли. Ерлинг се изправи пред решението по това време. И Цорк ясно показва преимущества. на неговия „ S63 AMG “ пред „ RS6 “. Той показа клуба по метод, след който Ерлинг сподели: „ Виждам себе си там. Мога да се развъртвам там “. Борусия се е развил извънредно. Те могат да бъдат образец за света на интернационалния футбол. Те имат супер гении. В това време имаха топките да търсят някой като Ерлинг, който към момента беше много чужд, само че към този момент струваше доста пари. Холанд, Белингам, Санчо, те са значими вложения, които си заслужават. Ако бяха чакали една година, в никакъв случай не биха могли да доведат тези играчи. Сега всички гледат на Дортмунд с благодарност за това “.
„ Направих доста неточности в живота си. Далеч съм от съвършенството. Мога да надигна глас, когато се отнасят погрешно с моите момчета. Имах доста неприятни връзки с Цорк, в действителност неприятни. Той несъмнено в действителност ме мразеше. Никога не съм мислил, че тази ненавист ще се трансформира в другарство. Той има моето най-голямо почитание. Той пази клуба си до гибел. Преговорите с него бяха доста тежки. Но с помощта на Цорк Ерлинг играе за Борусия през днешния ден " “, добави сътрудникът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР