Известният финансов експерт и автор Робърт Кийосаки за пореден път

...
Известният финансов експерт и автор Робърт Кийосаки за пореден път
Коментари Харесай

Робърт Кийосаки започва да изкупува Биткойн преди халвинга

Известният финансов специалист и създател Робърт Кийосаки за следващ път показва оптимизма си във връзка с Биткойн, като изрази желанието си да разшири притежанията си в BTC в очакване на забележителен растеж на цената на криптовалутата.

Наскоро Кийосаки показа бичите си настройки към Биткойн в обществено изказване , като очерта проектите си да закупи още 10 BTC преди април. Той уточни идното халвинг събитие като основен фактор за решението му да придобие още BTC.

Очаква се халвинг, който ще се случи след по-малко от месец, да окаже съществено влияние върху пазара на криптовалути.

В допълнение към капиталовата си тактика за Биткойн, Кийосаки предложи съвет на вложителите, загрижени за високата цена на BTC. Той предложи да се обмисли закупуването на частични количества от криптовалутата посредством други възможности като сатошита или нови ETF-и.

Според Кийосаки следването на този метод евентуално може да даде опция на вложителите да натрупат цялостен Биткойн до края на годината. Той остава оптимистично надъхан за бъдещите вероятности на Биткойн, като предвижда, че цената му може да доближи $100,000 до септември.

Освен това Кийосаки предизвести да не се разчита на фиатни валути, като ги дефинира като рискови и предложи да не се вършат дълготрайни спестявания в тях. Вместо това той предложи да се обмислят вложения в активи като сребро, злато или Биткойн, като акцентира на достъпността на среброто спрямо други благородни метали.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР