Известният български футболист Мартин Петров днес се срещна с учители

...
Известният български футболист Мартин Петров днес се срещна с учители
Коментари Харесай

Мартин Петров се върна родното училище

Известният български футболист Мартин Петров през днешния ден се срещна с учители и възпитаници от учебното заведение, в което е учил до 8 клас във Враца - Иновативно главно учебно заведение " Васил Левски ".

Посещението на някогашния национал беше част от програмата във връзка 100-годишнината на образователното заведение. Петров дойде с подарък - футболни топки и бе посрещнат по остаряла българска традиция с самун, мед и сол.

След като прегледа новите класни стаи и кабинети, Мартин Петров отговори на десетки въпроси на децата, които се интересуваха от това какъв брой пъти може да ритне топката на горе без да падне до това какъв брой купи има в кариерата си.

" Знайте, че би трябвало доста труд и старания да положите, с цел да стигнете там до където желаете. Да мечтаете, в никакъв случай да не се отказвате, колкото и мъчно да ви бъде. Важно е в живота, когато паднеш да може да станеш бързо и да продължиш ", сподели той на децата, като показа и един от най-важните препоръки, които е получил от татко си - да се учат непознати езици.
 Мартин Петров ще бъде специфичен посетител на
Мартин Петров ще бъде специфичен посетител на " Армейския следобяд "

Преди дербито с Лудогорец

Емоционална бе срещата и с първите му учители по физическо образование, оказали огромно въздействие върху развиването му като футболист - Димитър Миленов от 1 до 4 клас и Огнян Андреев - до 8 клас.

Мартин Петров ще бъде патрон на градски шампионат по футбол за възпитаници до 8 клас, който ИОУ " Васил Левски " ще провежда в средата на идващия месец. " По този метод ще открием и новото футболно игрище, което построяваме напълно със лични средства и доста непринуден труд от родители и възпитаници ", изясни за Българска телеграфна агенция шефът Румен Петров. По думите му това ще е една от най-модерните и добре охранявани спортни площадки във Враца.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР