Известният българин в Дубай - Слави, който е познат с

...
Известният българин в Дубай - Слави, който е познат с
Коментари Харесай

Българин със собствена крипто валута в Дубай

Известният българин в Дубай - Слави, който е прочут с бохемския си живот в Бурж Ал Араб, пуска лична крипто валута - SLAVI COIN.



Той разгласи това в обществените си мрежи, като качи и фотоси от първокласната премиера на валутата. Премиерата се състоя на първокласно бизнес празненство в Бурж Ал Араб. На нея участваха видни бизнес имена от арабския свят и международни крипто водачи. Като крипто милиардера Брок Пиърс, който през 2020 се кандидатира за президент на Съединени американски щати. Сред гостите бяха и близки другари на притежателя, както и доближени на кралското семейство.



Валутата прави иновация, като е една от първите електронни валути, които ще се борят със замърсяването на околната среда. Тя показва новаторското “зелено копаене”, което не употребява електрическа сила - един от главните проблеми за световното стопляне, което носи вредата от другите крипто валути.

Валутата е и пас за първото първокласно крипто общество с над 70 000 члена. Собствениците й ще мога да се срещат, поддържат връзка и вършат бизнес по сред си.



Предстои отварянето на лична крипто банка, която ще сложи валутата на лидерска позиция в крипто света. Това е иновация, инвестицията, за която изисква голям запас и малко крипто валути могат да си я разрешат. Отварянето на банката ще приближи оптимално чувството до боравенето с действителните банки сега. Това ще усили неведнъж цената на валутата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР