Известният астролог Павел Глоба вече е готов с хороскопа си

...
Известният астролог Павел Глоба вече е готов с хороскопа си
Коментари Харесай

Павел Глоба: Септември е съдбоносен за 4 зодии, животът им с...

Известният астролог Павел Глоба към този момент е подготвен с хороскопа си за септември. Според специалиста животът на представителите на 4 знака ще се преобърне тотално през първият есенен месец у нас.

Промените в живота на някои зодии ще са за положително въпреки всичко, дава обещание специалистът в четенето на звездите и планетите.

Според него за някои зодии ще се види голям триумф в работен проект, разширение на бизнеса и нарастване на заплатата. Това ще докара до финансов разцвет.

Най-важното обаче съгласно него е какви контакти ще създадем през септември, те могат да се окажат доста основни за бъдещето ни.

Харизмата ще се трансформира в пръв асистент на Овена при постигането на задачите му. Септември ще донесе задоволство на представителите на този знак във всички области на живота.

Скорпионите би трябвало да поемат самодейност, да се покажат. Това ще даде плод и те ще получат заслужена премия. Малък разкол в фамилията ще бъде елементарно преодолян.

Стрелците ще имат сантиментални завършения и страхотни оферти за работа. Ще основат чудесни и потребни връзки.

През септември Козирозите ще бъдат в интервал на финансов триумф, паричните вложения ще донесат спомагателен приход. Покупката на недвижими парцели ще бъде доста сполучлива, дава обещание Глоба, представен от jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР