Известният анализатор на криптовалути Il Capo привлече вниманието на пазара,

...
Известният анализатор на криптовалути Il Capo привлече вниманието на пазара,
Коментари Харесай

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути " Il Capo " притегли вниманието на пазара, като показа бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

Il Capo е оптимистично надъхан за FET, AGIX и OCEAN, които скоро ще се слеят. Този ход получи поддръжка от крипто борсата Binance, която разгласи, че ще улесни сливането.

Аналлизаторът има вяра в силата на тези токени в бранша на изкуствения разсъдък (AI). Той чака, че сливането, чието привършване е планувано за юли, ще подтиква растежа на бранша. Според него тези три алткойна, които в този момент са известни под общото име ASI, наподобяват постоянни и обещаващи.

Той също по този начин посочи, че Nvidia, основен състезател в бранша на AI, в последно време демонстрира относителна резистентност, което контрастира с представянето на обвързваните с изкуствения разсъдък алткойни в крипто пространството.

Il Capo разкри, че портфейлът му е мощно съсредоточен в AI алткойни, в това число токени с ниска и висока пазарна капитализация, което акцентира увереността му в капацитета на бранша.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР