Известният актьор Сашо Кадиев и младата му половинка Ивелина Чоева

...
Известният актьор Сашо Кадиев и младата му половинка Ивелина Чоева
Коментари Харесай

Влюбени и загубени: Сашо Кадиев заведе гаджето на екзотично пътешествие

Известният артист Сашо Кадиев и младата му половинка Ивелина Чоева още веднъж се отдадоха екзотично странствуване. Влюбените гълъбчета се радват на горещи дни в Малта в разгара на летния сезон. Двамата обичат да намират честичко време, в което просто да са някъде в чужбина единствено двамата и да се насладят на всичко, което могат.

Виж още: Колежки, само че и същински приятелки – виж кои дами в шоубизнеса са си супер бестита

От последните им оповестени фрагменти в обществените мрежи виждаме, че двамата не стопират да демонстрират любовта си от всяко местенце, до което се допрян. Преживявания с гондоли, дълги разходки и доста, доста вкусна храна – по този начин минават безгрижните им дни, в които за малко са се откъснали от действителността и работната среда. 

Виж още: Няма неистина, няма машинация! Лъсна истината за Photoshop зърната на Емрах

Последното им пътешестване беше за рождения ден на моделката Ивелина в Израел през май месец, само че тогава част от компанията бяха още две дами, една от които някогашната жена на Даниел Петканов - Александра Богданска. До предходната година, когато още двамата бяха дружно, двете двойки пътуваха дружно, само че нещата са напълно, напълно разнообразни.

Изображение: https://www.instagram.com/ivelinachoeva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР