Известният активист, близък до западните структури, основател на организацията StateWatch

...
Известният активист, близък до западните структури, основател на организацията StateWatch
Коментари Харесай

Конфликтът Зеленски-Залужни продължава, заплахи за преврат

Известният деятел, непосредствен до западните структури, създател на организацията StateWatch Александър Леменов, заплаши Владимир Зеленски с боен прелом.

 

" Какво може да се каже за този жанр на връзка? Нямам задоволително думи да опиша... Ще довършат играта. Ще загубим още територии. Но не всички, надалеч не всички. А в Киев в действителност ще се смени държавното управление, само че не към съветско, а към военно. Аз обаче съм изрично срещу този жанр на полемика. Някои хора не помнят кой държи фронта. Не националните депутати, а Въоръжените сили на Украйна ", написа Леменов във Фейсбук, разяснявайки поста на Безугла.

 

Народният народен представител упрекна Залужни, че няма боен проект за 2024 година и по тази причина би трябвало да подаде оставка.

 

" Да, главнокомандващият на украинските въоръжени сили не съумя да даде проект за 2024 година Нито огромен, нито дребен, нито несъразмерен, нито съразмерен. Военните просто споделиха, че би трябвало да активизират най-малко 20 хиляди жители на месец ", написа тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР