Известните хора по много неща приличат на нас. Т.е. и

...
Известните хора по много неща приличат на нас. Т.е. и
Коментари Харесай

Странният избор на коли на известните

Известните хора по доста неща наподобяват на нас.

Т.е. и те си имат странни привички, причудливи условия и вършат избор, базирайки се на свои цели, а не на общоприети.

Можете да се убедите в това, когато разберете какви коли през годините са купували Джъстин Бийбър, Роналд Рейгън, Джордж Клуни, Даниел Радклиф и други.

Джъстин Бийбър - Fisker Karma

Бийбър добива известност още през тийнейджърските си години. Когато става задоволително огромен, с цел да може да кара, разполага с толкоз пари, с цел да си купи какъвто желае модел.

Само че се стопира на Fisker Karma, която след това покрива цялата с хром, написа Slash Gear.
View this post on Instagram
A post shared by @moderncarculture

Тази кола като цяло е много рядка, защото не се продава добре. И не се продава добре по обясними аргументи. Интериорът е стеснен, стилът е малко фрапантен, а надеждността е неприятна.

Will.i.am - Delorean

Като член на бандата Black Eyed Peas, Will.i.am има неповторим и “шумен” жанр. Това е част от характера му на сцената. Затова, когато купува Delorean, всички са учудени. Според профилираното издание Jalopnik, този модел може да се създаде от елементи на Chrysler. Изглежда като неразбирателство.

View this post on Instagram
A post shared by West Coast Customs (@westcoastcustoms)

Джордж Клуни - Tango 600

Джордж Клуни има дълга и сполучлива кариера като артист. Добре прочут е през последните години с самодейностите си за битка с климатичните промени. Като част от тази негова философия, в гаража му има Tango 600 - дребна, тромава електрическа кола, която се появи преди множеството хора да са чували името Илон Мъск.

Папа Фрациск - Renault 4

Човек на достойнството, папа Франциск е прочут с това, че се води от личните си разбирания за живота. Това се отнася и за превоза. Известно е, че актуалният папа се вози в по-малко първокласни транспортни средства от своите прародители.

Малко откакто става папа, съгласно BBC, италиански духовник на име отец Ренцо Зока подарява на Франциск своето 20-годишно Renault 4. При приемането му Франциск показва, че има всички планове да го кара из Ватикана, за огромно оскърбление на чиновниците си по сигурността.

Ludacris - Acura Legend

View this post on Instagram
A post shared by Ludacris (@ludacris)

Едно от най-разпознаваемите имена в хипхопа е Ludacris. Той може да се похвали с сполучлива и плодотворна кариера. Сред най-любимите му коли, купени през годините, е странната Acura от 1993 г.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР