Известни личности от инициативния комитет, издигнал президента Румен Радев и

...
Известни личности от инициативния комитет, издигнал президента Румен Радев и
Коментари Харесай

Известни личности: С вас сме, Радев и Йотова |

Известни персони от инициативния комитет, издигнал президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова за втори мандат на Дондуков 2, разгласиха в YouTube видеа в тяхна поддръжка.

Ето какво споделят те: 

Аз съм проф. Боряна Слънчева . И работя повече от 40 години в Университетската болница по акушерство „ Майчин дом “ като педиатър неонатолог. Подкрепям двойката Румен Радев и Илияна Йотова, тъй като считам, че те стоят най-спокойно и стабилно в днешния повратен миг за историята на България. Смятам, че те ще бъдат хората, които ще защитят българските позиции пред европейската общественост и други интернационалните институции.



Аз съм Маргарита Петкова и цялостен живот работя с думи. Най-изконните думи в българския език за мен постоянно са били чест, героизъм, достолепие. Точно тези качества виждам в президентската двойка ген. Радев и Илияна Йотова. И упражнявайки правото си на избор, избрах да им дам късмет в името на българския народ.

През първия си президентски мандат ген. Румен Радев потвърди, че е не просто почтен човек, а мъж на достойнството. Такива държавници са ни нужни, с цел да можем да предадем България на своите деца като чиста и свята република. Затова актуалната президентска двойка е моят избор!

Казвам се Еделина Кънева и съм певица. С цялото си сърце и глас поддържам кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова, тъй като считам, че това са българските политици, които откровено се интересуват от българската просвета и изкуство.



Аз съм проф. Иво Христов . За положително или неприятно от 20 години вземам участие в публичния живот и политиката. Тези 20 години са ме научили, че публичния живот и политиката изискват гръбнак и геройство. Румен Радев има и едното, и другото. Затова поддържам президентската двойка Радев – Йотова. Мисля, че имат още какво да дадат на тази страна.


Мажд Алгафари , преводач и публицист: Няма да поддържа президента Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат. Аз ще гласоподавам за тях. Да седим пред компютъра у дома, в обществените мрежи, и да ги поддържаме, не е равностойно на това да гласуваме за тях. Юмрукът, който подвигна Румен Радев пред президентството, беше за всички родолюбци в България.


Избори 2021

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Платено съдържание
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР