Известни изпълнители, сред които са Графа, Михаела Филева, групите П.И.Ф.

...
Известни изпълнители, сред които са Графа, Михаела Филева, групите П.И.Ф.
Коментари Харесай

Звезди канят на Коледа в Рим

Известни реализатори, измежду които са Графа, Михаела Филева, групите П.И.Ф. и Jeremy?, са звездите в извънредното събитие " Коледа в Рим ". Декорите на киноцентър " Бояна " ще се трансфорат във вълшебно място на 25 декември. Празнично украсените улици и пиацата пред Колизеума ще посрещнат своите посетители в атмосферата, която подготвя за същински гуляй, изобилен от храна за сетивата и душата.

В коледната вечер уредниците на събитието ще посрещнат гостите с чаша греяно вино на входа и голям заряд празнично въодушевление, за което дават отговор най-ярките представители на българската музикална сцена. Присъстващите ще открият вкусни храни и питиета, идващи от най-хубавите заведения за хранене в София, а в бара до площада ще се насладят на голямо многообразие от коктейли. Древен Рим ще очарова със стилна коледна декорация и доста кътове за фотоси, в които празнуващите да запечатат спомените от вечерта.

Побързайте да вземете своя билет от Epaygo за една незабравима Коледа в Рим на 25 декември от 18 ч., тъй като потенциалът на местоположението е стеснен, приканват уредниците на събитието.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР