Известни български спортисти заявиха подкрепа за кандидата за кмет на

...
Известни български спортисти заявиха подкрепа за кандидата за кмет на
Коментари Харесай

Известни български спортисти подкрепиха кандидат-кмета на Варна Иван Портних преди балотажа в неделя

Известни български спортисти обявиха поддръжка за претендента за кмет на Варна Иван Портних, който ще се яви на балотаж в неделя. Сред тях са Христо Стоичков, Любо Ганев, Петър Стойчев, едно от златните девойки по художествена гимнастика Симона Дянкова, Димитър Алексиев - ръководител на Аматьорската минифутболна лига във Варна, активът на Сдружение спортни клубове „ Черно море”, на Обединените спортни клубове "ЖСК - Спартак ", от Обществения съвет по спорт и Клуба по кикбокс и муай тай „ Вокил”.

В постове, споделени във Facebook, те призозават за интензивност в изборния ден в неделя и поддръжка за Иван Портних.

„ Заставам зад Иван Портних по персонални убеждения, тъй като той е първият кмет, който обърна особено внимание освен на всеобщия спорт, само че и на професионалния волейбол. Сигурен съм, че няма варненец, който да не се радва на положителната спортна инфраструктура в града, с помощта на която децата и младежите имат опция да развиват своя състезателен гений. Всеки глас може да бъде решителен за бъдещето на Варна. Всичко е във Ваши ръце!”, написа Любо Ганев във Facebook.

Във видеообръщение Христо Стоичков акцентира, че морската столица се нуждае от един същински кмет. „ Иване, познавайки те от доста дребен, знам какво можеш. Знам, че това, което си почнал, не го оставяш на половина. Вярвам, че Варна ще бъде един заслужен град и ти ще си един заслужен кмет”, споделя Камата.

Световният първенец по плуване Петър Стойчев също приканва за интензивност на 3-ти ноември. „ Варна е един от най-любимите ми градове поради лятото, хората и най-много поради морето! Както аз провокирам себе си в надпреварите, по този начин желая да предизвикам Вашата интензивност в неделя!”, обърна се той към варненци. Подобен апел насочи и златното момиче Симона Дянкова. „ За Варна, за бъдещето, за спорта, за триумфа..... Направете своя избор!”, написа тя в поддръжка на претендента на ГЕРБ за
кмет на Варна.

Димитър Алексиев стимулира поддръжката си със свършената работа в града. „ Това е моят избор: Иван Портних и неговият екип в община Варна, които бяха в основата на голям брой инфраструктурни планове в града... Със сигурност има още доста какво да се довърши и какво ново да се направи за Варна, по тази причина в неделя с #43”, разяснява Алексиев.

Бойците от клуба по кикбокс и муай тай „ Вокил” показаха, че поддържат Иван Портних „ тъй като Варна има потребност от кмет, който знае какво прави, знае по какъв начин да го направи и го прави без празни обещания. Ние, спортистите от „ Вокил”, знаем по какъв начин изглеждаше града ни преди четири години, знаем по какъв начин наподобява в този момент и не забравяме. За това в неделя, вместо да се излежаваме напразно, ще отидем до изборните секции и ще гласуваме за Варна в лицето на господин Портних”, молиха от клуба.

Иван Портних изрече признателност за оказаната поддръжка, като акцентира, че ще продължи да работи все по този начин интензивно за развиването на спортната инфраструктура в града, за развиването на Варна като европейски град на
спорта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР