Известната силиконка се отърва от вехтите дрехи. Тя успя да

...
Известната силиконка се отърва от вехтите дрехи. Тя успя да
Коментари Харесай

Моника Валериева се тъпче с хапчета

Известната силиконка се отърва от вехтите облекла. Тя съумя да разпродаде ненужното й посредством интернет, а ги изпрати с куриери. Папараци я видяха в офис на пощальон в Студентски град да приготвя персонално пратките си. Сексбомбата домъкнала 2 найлонови чувала с облекла съпроводена от татко си.

 

След като дотътрила чувалите, тя се заровила в тях и почнала да вади облеклата една по една. След това почнала да диктува на куриера адресите на получателите. Плътно до нея компания й правеше мъж на междинна възраст, който по-късно излиза наяве, че е татко й, който също взимаше присъединяване в подготвянето на товарителниците.

 

На папарашките фрагменти се вижда, че силиконката е заслабнала. Формата й постоянно е била фина, само че сега даже има нездравословен тип.

Дали за това няма виновност чалга артистът Меди, годеникът й? Някои разясняват, че неговия полов вкус й взимат силите до дъно.

Звездата от Вип Брадър бе облечена със зелена туника, къси панталонки и бели маратонки. С тези облекла тя акцентираше на слабите й като солети крайници.

 

Брюнетката грижливо бе прибрала екстеншъните в конска опашка. Под ръка бе с дребна, черна дамска чанта на прочут бранд на стойност към 1000 лв..

Сред приготвянето на облекла и товарителници, Моника извади шишенце с хапчета и стартира да пие от тях пред смаяния взор на чиновниците.

 

Това надали учудва някой, тъй като силиконката от дълго време е споделяла, че има паник офанзиви и приема траквиланти. Споделя, че макар напредъка й, към момента се постанова да ги приема заради тревогата.

 

За този си проблем тя е търсила помощ от доста психолози и психиатри. За страдание при нея е по-трудно оправянето със положенията на тревога.

 

Тя споделя, че е имала толкоз тежки паник офанзиви, че даже не е успявала да мръдне, а в това време е била обхваната от възприятието, че умира.

Инфо: Уикенд

Тагове: Меди чалга певец силиконка траквиланти Моника Валерива вехти дрехи куриер хапчета паник атаки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР