Известната с увлечението си по модата и винаги стилна визия

...
Известната с увлечението си по модата и винаги стилна визия
Коментари Харесай

Маргарита Михнева се фука с шнола за коса

Известната с увлечението си по модата и постоянно стилна визия Маргарита Михнева се появи на светско събитие в столицата с шнола за коса на стойност близо 1000 лв., написа Ретро. Острието на родната публицистика почете премиера на книга, а визията, която бе подбрала за мероприятието, бе като свалена от стилните сцени в Милано и Париж.

Всички посетители се впечатлили най-много от скъпите аксесоари по нея.

От фотосите от събитието се вижда по какъв начин Михнева е прибрала с на пръв взор елементарна шнола косата си в нехаен кок, само че в действителност щипката е дело на ултраскъпата дизайнерска марка Гучи . По аксеосаара за коса на няколко места внимателно е написано името на стилната къща, а сега въпросните шноли са измежду най-актуалните трендове в света на модата.

Шикозното „ украшение “, струващо към 1000 лв., 71-годишната Михнева бе комбинирала с различен безценен аксесоар, а точно слънчеви очила на влиятелната френска марка Шанел. Най-скъпото нещо в тоалета на проверяващата журналистка обаче е синьото палто, с което в последно време е забелязвана да обикаля из столичните улици. Връхната дреха е от натурален косъм от визон и може да коства и 5-цифрена сума .

В същото време Михнева нееднократно е казвала, че взема
Всичко за Вашата сватба
унизително ниска пенсия. Тя бе пенсионирана след 42-годишен компактен трудов стаж със 191 лв.. Към днешна дата сумата била повишена до минималната .   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg