Известната поп изпълнителка от съветската епоха Алла Пугачова говори за

...
Известната поп изпълнителка от съветската епоха Алла Пугачова говори за
Коментари Харесай

Алла Пугачова осъди войната в Украйна: Моля ви да ме включите сред чуждестранните агенти

Известната поп изпълнителка от руската ера Алла Пугачова приказва за ужасите на войната в Украйна, заявявайки, че Владимир Путин излишно убива бойци и унищожава външните връзки на страната, написа Reuters.

В Русия тези, които подлагат на критика режима в Кремъл по отношение на войната в Украйна, се считат за предатели на страната, заради което постоянно са глобявани или даже задържани.

73-годишната Алла Пугачова изиска да бъде приета за " задграничен сътрудник ", откакто на 16 септември Москва включи Максим Галкин, брачен партньор на Алла Пугачова, в подобен лист.

" Моля ви да ме включите измежду задграничните сътрудници на обичаната ми страна в символ на взаимност със брачна половинка ми ", написа Алла Пугачова в профила си в Instagram.

Войната в Украйна би трябвало да бъде спряна, споделя Пугачова

Родената в Русия певица споделя, че брачният партньор ѝ, артист и ефирен водещ, е същински родолюбец, който желае " да спре гибелта на нашите момчета за илюзорни цели ". Пугачова съобщи също, че Русия се е трансформирала в страна парий в интернационалния свят поради " специфичната военна интервенция " в Украйна.

Алла Пугачова и брачният партньор ѝ имигрират в Израел през март, месец след началото на военните дейности в Украйна. По-късно обаче Пугачова взема решение да се върне в Русия дружно с децата си.

Режимът на Владимир Путин става все по-критикуван

Алла Пугачова е наричана още " Дива " или " Царицата на съветската сцена ". Тя е известна в целия свят още от времето на Съюз на съветските социалистически републики и нейното " бягство " не се харесва на диктаторския режим на Владимир Путин.

Алла Пугачова до момента не е изразявала обществено мнение за войната на страната ѝ в Украйна. Но брачният партньор на изпълнителката, комикът Максим Галкин, разгласява известие в Instagram: " Тази заран се свързах с родственици и другари в Украйна! Не мога да опиша с думи възприятията си! Как е допустимо това! Няма опрощение за война!, написа Галкин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР