Известната пловдивска зъболекарка д-р Цвета Аврамова замени бялата престилка с

...
Известната пловдивска зъболекарка д-р Цвета Аврамова замени бялата престилка с
Коментари Харесай

Д-р Цвета Аврамова мина под венчилото този уикенд

Известната пловдивска зъболекарка доктор Цвета Аврамова размени бялата престилка с булченска рокля за ден този уикенд. Тя се венча за дългогодишния си сътрудник в любовта– Васил Вангелов. Само преди няколко години, красивата докторка го подари със наследник на име Стефан.
Прочетете още
Младоженците са избрали датата 28 август, тъй като по остарял жанр тогава почитаме Голяма Богородица, а това е доста значима дата за тях, споделят техни близки. Кумове на двойката са били Мария и Георги Ненчев -  сина на един от създателите на Клуб 777 и международен първенец по битка Стоян Ненчев- Цеко.



На празненството участваха и известни българи, измежду които Биляна Йотовска и нейния брачен партньор Митко Димитров, съпроводени от щерка им Никол. Славена Вътова и Златка Димитрова също бяха част от блестящото празненство, състояло се в Новотела в Пловдив.

От оповестени фотоси в обществените мрежи излиза наяве, че купонът е бил на равнище, а визията на Аврамова е повече от зашеметяваща. Докторката е заложила на гальовен грим, прибрана коса на кок с блестящ акцент, покривало и дълга бяла рокля.





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР