Известната наша актриса Мартина Вачкова едва ли е предполагала какъв

...
Известната наша актриса Мартина Вачкова едва ли е предполагала какъв
Коментари Харесай

Жесток скандал: Марта Вачкова нагло предреди цяла опашка ВИД...

Известната наша актриса Мартина Вачкова надали е предполагала какъв яд ще си навлече когато се възползва от известността си и реши, че стои над елементарния човек, написа glasnews.bg.

Екранната сестра Жекова от " Откраднат живот " изпревари цяла една опашка от чакащи пред софийска община, измежду които и 94-годишен мъж. Ситуацията естествено шокира хората и последва незабавна реакция на яд и отвращение, което е напълно обикновено, изключително поради пандемичното време, в което живеем, и е изнервило популацията до краен лимит.

Ето какво написа софиянец във Facebook, който постна и видео от обстановката:

„ Здравейте, през днешния ден имах доста вълнуваща преживелица. Поради избрани условия ми се наложи да отида до община Красно село, където се подредих на солидна опашка за придобиване на документ, нужен ми за персонални цели. Не щеш ли в един миг от много дългия ми престой, се появи госпожица Мартина Вачкова - огромна наша актриса, и безогледно пререди всички на опашката, в това число 94-годишен господин. Охраната ми изясни, че тя е заслужила! Моля дайте мнение, с какво тъкмо е заслужила?

Няма да гадаем за какво основната сестра в " Откраднат живот " реши, че е по-важна от всички останали " незнайни " на опашката - от надменност ли, от възприятие за предимство ли, нито дали тази фамилиарност е нещо типично за нея, или е изолиран случай. Просто ще ѝ напомним, че пренебрежението, или дори презрението към " елементарните " хора, в никакъв случай не са довели до нищо положително " известните ". "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР