Известната манекенка и риалити звезда Джанис Дикинсън свидетелства срещу Бил

...
Известната манекенка и риалити звезда Джанис Дикинсън свидетелства срещу Бил
Коментари Харесай

Джанис Дикинсън свидетелства, че е била дрогирана и изнасилена от Бил Козби

Известната манекенка и риалити звезда Джанис Дикинсън свидетелства против Бил Козби, като съобщи, че през 1982 година е била дрогирана и изнасилена от комика, предадоха международните организации.
 
Козби още веднъж застана пред съда, с цел да дава отговор за обвинявания в полово принуждение. Осемдесет годишният комедиант бе упрекнат и от още една жена, Андреа Костанд, която е станала негова жертва през 2004 година при условия, сходни на тези с Дикинсън.
 
Козби не дава отговор пред съда за обвиняването в обезчестяване на Дикинсън, а с цел да се потвърди неговият модел на държание с жертвите си. Адвокатите на Козби от своя страна запитаха манекенката какво я е предиздвикало да промени показанията си, защото в свои записки, оповестени през 2002 година, тя е твърдяла друго за срещата си с Козби.
 
Дикинсън посочи, че преди време нейните издатели я посъветвали да извади от текста за спомените си половото посягане, осъществено против нея.
 
Три други дами застанаха пред съдиите в сряда на обновения развой против Козби, с цел да свидетелстват за претърпени сходни насилия.
 
Те са част от петдесетте пострадали жертви на комика, които обществено го упрекнаха в това, че ги е дрогирал и изнасилвал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР