Известната кулинарка от Мастър шеф Мариела Нордел е поредната, която

...
Известната кулинарка от Мастър шеф Мариела Нордел е поредната, която
Коментари Харесай

Мариела Нордел: Сценарият на "Ергенът" е тъп, вкарайте гейчета вътре

Известната кулинарка от " Мастър началник " Мариела Нордел е следващата, която се изрече отрицателно за риалити формата " Ергенът ". Предаването е несъмнено като най-голямото дъно в родния ефир и огромна част от хората желаят незабавното му събаряне.

Нордел е известна с хапливия си език и направи на нищо продуцентите, сценаристите и девойките, които се борят за сърцето на пианиста Евгени Генчев, написа blitz.bg

" Сценарият на Ергенът е много тъп - нещо сред розов разказ за тийнейджърки, остарели моми и индийски серЯл. Ще е доста по-интересно за фена да се понижи присъединяване на сценаристите и действието да се развива естествено.

По-малко фокус върху тия захаросаните - Валерия (напомня ми на комсомолските секретари от наше време - доста миловиднички, отличнички, а в действителност са студенокръвни гадове и кариеристки. Не се отличават с особена автентичност, само че системата работи в тяхна полза), Айлин (момичето е красиво, но не доста мъдро и натъртва с тва лиготене и мазнене), Поли (доста дразнеща с пискливия си глас и пресиленото, непрекъснато кикотене), Пам (това, че е дебела не я прави нито интелигентна, нито смела, на моменти става досадна с нейното мърморене).

Старчетата от Мъпет шоу - Габи и Елисавета са положително попадение, само че техните функции са лимитирани до коментаторски. Аз бих им дала поле да се развихрят.

Можеше да вкарат и една-две украинки, циганки, и едно мулатче/негърче. Аз бих вмъкнала и едно-две гейчета, тъй като те са изобретателни, остроумни и ужасно ревностни, а и по този начин, като виждам Женята, нищо не се знае....

Водещият на шоуто за какво се обръща към тях с " Дами ", вместо с по-логичното " Кучки "?

Може да се планува къща на Евгени и там също да си кани кандидатките - да ги кара да му чистят и готвят, да му прибират чорапите и да му гладят ризите, да седят да го чакат да се прибере, щот в живота това си е част от кастинга за младоженка.

Аз бих поразнообразила 1-2 серии като замеся и свекървата в шоуто щото това си е фактор, а и да им стъжня живота всеобщо на всички претендентки.

Щях също да им раздам някакви пари и да ги карам да вършат седмичен бюджет - какъв брой за храна, какъв брой за режийни, за почивка.... вместо да ги препитвам за обич в класната стая.

Може и да ги събирам по двойки за някоя задача, като сложа върли противтици дружно, тъй като в живота без компромис не става - на една жена й се постанова непрекъснато да се преценява с неканени родственици, неприятни сътрудници....

Въобще, повече действителни задания от живота и по-малко сладникаво-чалгарски обстановки. Но, поради, че шоуто от дълго време е снимано и свършило, тия рекомендации остават за идващия сезон ", написа в обществените мрежи Мариела Нордел.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР