Известната италианска актриса и певица София Лорен, която все още

...
Известната италианска актриса и певица София Лорен, която все още
Коментари Харесай

Как да поддържаме красотата си в продължение на много години? Няколко съвета от ненадминатата София Лорен

Известната италианска актриса и певица София Лорен, която към момента е икона на стила, в този момент е на 85 години. Тя съумява да поддържа хубостта и привлекателността си в продължение на доста години. Самата София счита, че на първо място дамата би трябвало да открие хубостта вътре в себе си.

Събрахме няколко съвета от зашеметяващата София Лорен по какъв начин да се погрижите за себе си.

Бъдете уверени  

Именно нейната убеденост във външния й тип значително оказа помощ на актрисата да завоюва известност, започвайки от 50-те години. София постоянно споделя на девойките, че вярата в хубостта си може да ги направи привлекателни.

Имайте грижлив и благонадежден сътрудник до себе си 

Красотата, несъмнено, е значима, само че също толкоз е значимо да имате любящ човек до себе си. В последна сметка тъкмо това кара девойките да разцъфтяват още повече. Например София има прелестен брачен партньор, който постоянно и във всичко я поддържа и се възхищава на такава надарена и красива брачна половинка.

Някои настояват, че известната походка на актрисата е дело на брачна половинка й, че той я е научил на това. Двойката София и Карло живеят дружно щастливи 50 години. През 2007 година обаче брачният партньор й почива. Според София през целия си живот тя обичала единствено него.

Не забравяйте да се грижите за себе си

Според София една дама не може да не бъде привлекателна, в случай че постоянно ще се грижи за себе си и здравето си. Всъщност, с изключение на външната хубост, има и още една също толкоз значима – вътрешна, когато се чувствате добре от вътрешната страна.

Осигурете си задоволително сън

Идеалният сън е да си лягате рано. Добрият сън е доста значим за тялото. Когато човек получава задоволително сън, той резервира прохлада и хубост и се усеща добре.

Подчертайте изразителността на очите

Друга специфичност на актрисата е, че тя постоянно слага акцент върху очите, употребявайки грим. Тъй като красивите очи постоянно притеглят нечие внимание. Тя добре знае по какъв начин да добие тип на съдбовна дама.

Грижете се за косата си

Прическата е доста значима част във визията на дамата, тъй че те би трябвало да е доста спретната, устойчива и здрава. Затова София постоянно си прави маска със зехтин, с цел да укрепи косата си. Това придава на косата й мощ и искра.

Избирайте вярно облеклата си

Една жена би трябвало да може да скрие минусите на фигурата си и назад – да акцентира преимуществата благодарение на вярно подбрани облекла. София Лорен знае това като никой различен, което я прави толкоз елегантна.

Бъдете щастливи!

Една жена постоянно ще се усеща млада от вътрешната страна, в случай че е щастлива! И за това са нужни положителни хора наоколо.

Трябва да прекарвате повече време с близки, с другари, с всички, които изпълват живота ви с наслада. Например, София постоянно споделя, че фамилията й, изключително нейните внуци, й дават сила и след диалог с тях се усеща радостна и красива.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР